top of page

DIENSTEN

EFSS, uw partner in (brand)veiligheid!

Gedreven door veiligheid in het algemeen en brandveiligheid in het bijzonder, bieden wij u onze kennis en knowhow aan bij evenementen, in bedrijven (werkvloer) en bij u thuis!
Ook aan eigenaren, facility managers en syndicus van grote en kleine gebouwen (branddetectie) bieden wij onze knowhow aan.

Stadium Concert_edited.png

EVENEMENTEN

groot bureau

BEDRIJF

Image by Christian Wiediger

EIGENAAR, FACILITY MANAGER OF SYNDICUS VAN EEN GEBOUW

Modern huis

THUIS

Zorg voor diegenen die u lief zijn!

De Vlaamse Overheid besliste dat er in iedere woning op iedere bouwlaag een rookmelder moet ophangen. Inzake brandveiligheid in woningen is dit een eerste stap richting een brandveilige woning.

Als eigenaar of huurder van een woning kan je verder gaan door het plaatsen van bijkomende rookmelders, blusdekens, onderhoudsvrije brandblusapparaten, ....

Wens je advies op maat? Neem contact met ons op.

In onze webshop kun je een rookmelder, brandblusser of -deken bestellen. Neem gerust een kijkje!

Risicoanalyse van uw automatische branddetectie

Het plaatsen van een automatische branddetectie is de meest efficiënte bescherming van uw bedrijfsgebouw of opbrengsteigendom om bij brand snel te kunnen ingrijpen. Het waarschuwings- en alarmsignaal zal alle aanwezigen in het gebouw op de hoogte te brengen van een verplichte evacuatie. 

Bij belangrijke wijzigingen aan een bestaande centrale of bij de installatie van een nieuwe centrale is het wettelijk verplicht, conform NBN S21-100-1 & 2, een risicoanalyse uit te voeren om de behoeften te bepalen.


EFSS werkt merkonafhankelijk en is hierdoor de perfecte partner om een risicoanalyse op te maken en het ideale evacuatiescenario uit te tekenen. 


Op basis van het gebouwplan kunnen wij u een op maat gemaakte offerte bezorgen! 


Als werkgever ben je wettelijk verplicht de nodige maatregelen treffen om brand te voorkomen maar ook om doeltreffend te handelen als er toch brand uitbreekt. Welke richtlijnen moet je als werkgever volgen? Waaraan moet je voldoen? ...

Laat je bijstaan door Event Fire & Safety Support. 

Event Fire & Safety Support vertaalt de wetteksten omtrent brandveiligheid op de werkvloer naar concrete en op maat gemaakte toepassingen zodat uw bedrijf voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij geven uw advies op basis van de unieke situatie van uw bedrijf, helpen u bij het samenstellen van uw brandpreventiedossier tot het opmaken van de verschillende wettelijke documenten zijnde

  • Opmaak van een auditverslag als start van de risicoanalyse

  • Opstellen van een noodplan

  • Uittekenen en ophangen van evacuatieplannen en interventiedossier​

Neem contact met ons op, wij stellen een offerte op maat op​​

Samen op weg naar een veilig event!

Safety before Party!

De organisatie van een groot of klein event omvat ook de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. EFSS is uw onafhankelijke voorkeurpartner om u hierin te adviseren, begeleiden, te ondersteunen maar ook te ontzorgen.

Wij denken met u mee vanaf de conceptfase, vertalen uw visie en project naar een veiligheidsdossier die een leidraad zal zijn tijdens uw eventplanning maar vooral ook zal zorgen dat u beschikt over alle juiste vergunningen met betrekking tot veiligheid.

EFSS staat u bij van concept tot veiligheidsdossier en van veiligheidsdossier tot een gedetailleerde planning.

Wij gaan zelf een stapje verder en kunnen ook instaan voor het leveren en/of plaatsen van het nodige veiligheidsmateriaal! Afhankelijk van de noden leveren en/of plaatsen wij brandblussers, evacuatiepictogrammen, veiligheidsverlichting, camerabewakingsoplossingen, ... . 

EFSS biedt u een totaaloplossing aan op maat van uw evenement.

Diensten: Diensten
bottom of page